TIJD OM TE TESTEN!

Hallo toptester!

Wat fijn dat je er weer bent! Wil je ons feedback geven op de tweede ronde? Dat kan hier.

Bedankt!

Red fruit
Kokos, mix van bosbes en framboos (17%), zonnebloempitten, rode biet, gepofte quinoa, pompoenpit, dadels limoensap, rozijnen, lijnzaad, chiazaad, cacaoboter, koolzaadolie, specerijen, citrusvezel, zout (0,3%).

Espresso cacao
Kokos, vijgenmix, zonnebloempitten, rode biet, gepofte quinoa, pompoenpit, espressopoeder (3,3%), cacao nibs (6,6%) citroensap, rozijnen, lijnzaad, chiazaad, cacaoboter, koolzaadolie, specerijen, citrusvezel, zout (0,3%).

Red fruit
Hoe meer kleur fruit heeft hoe rijker aan natuurlijke antioxidanten. Deze antioxidanten zijn van cruciaal belang voor het eigen afweersysteem. Een bite als deze mag van ons niet ontbreken. De rode biet past perfect in deze lijn, ook bij groenten geldt, hoe meer kleur des te hoger het aantal antioxidanten. Door enkel te werken met natuurlijke ingrediënten kom je in deze bite van alles tegen wat smaak betreft, een heerlijk zuurtje, afgewisseld met het zoete van de vruchten. Totaal fruitaandeel in dit product ligt rond de 33%. Al deze smaken komen sterk naar voren door het kauwen, hoe langer je kauwt hoe meer smaken er vrijkomen. Als een lekkere wijn ebt de smaak na..

Espresso cacao
Tot nu toe mijn eigen favoriet! Waarom gewoon niet een bite met echte koffie maken? Een gezonde bite met pit! Heerlijk bitter met zo nu een dan wat zoets van de vijgen en de rozijnen, totale fruitgehalte in deze bite ligt rond de 25%. De rode bietjes in deze bit zorgen ook weer een beetje voor een versterking van het zoete deel van deze bite. Wat te denken van de 100% cacao in deze bite! De cacao nibs zorgen voor een enorme boost aan vele belangrijke mineralen als magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink. Wat te denken van het stofje PEA (fenylethylamine), Het geeft energie, verhoogt het libido, verbetert de concentratie en alertheid. Ja, door de koffie en rauwe cacao is er ook natuurlijke caffeïne aanwezig in deze bite, kortom dit is een echte powerbite!

Belangrijk!

In deze fase ontvangen we jouw feedback het liefst direct zodat we nog verder kunnen werken aan het product. We kunnen je natuurlijk niets voorschrijven, maar aangezien jij het van ons gekregen hebt moeten wij, jij en ik, ons aan reclamecoderegels houden. Mocht je toch iets willen posten op social media vermeld het volgende er dan even bij
#sample en/of #TestervoorIambarts.

Bedankt!