Ons verhaal

I am Bart’s

Samen met mijn moeder Ada, die voedingsdeskundige is, ben ik altijd al bezig geweest met mijn voeding. Als kind vanwege mijn allergieën voor van alles en nog wat en later tijdens mijn sportcarrière. Daardoor weet ik heel goed welke invloed voeding heeft op mijn fit- en gezondheid.

Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, tot de meest idiote dingen. Diëten met vet, diëten zonder vet, veel eiwitten, suiker, geen suiker. Echt alles. Uiteindelijk zijn we tot de meest simpele conclusie gekomen:

Met een goed ontbijt, een normale lunch en lekker avondeten is helemaal niets mis. De uitdaging ligt bij voedzame en verantwoorde tussendoortjes. Daar zijn er nog steeds veel te weinig van. Dat bracht ons op het idee om onze kennis van (en ervaring met) voeding te delen.

Geen concessies
Wanneer je met sport de absolute top wilt bereiken, moet je in het traject dat naar topprestaties leidt geen concessies doen. Dat is mijn stellige overtuiging waardoor ik wereldwijd successen heb behaald. Diezelfde gedachte vormde de basis voor de ontwikkeling van I am Bart’s producten. Zuivere producten zonder toegevoegde rotzooi. Met alleen maar natuurlijke ingrediënten en tegelijk smakelijk. Daar heb ik niet alleen iets aan; dat is goed voor iedereen.

100% biologisch
Het ontwikkelen van de producten is zeker niet eenvoudig. Daar zijn we al zes jaar druk mee bezig. Om te beginnen hebben we lang en zorgvuldig nagedacht over de juiste receptuur. We wilden het ideale tussendoortje creëren om extra energie en goede voeding te krijgen wanneer je die nodig hebt. De 100% biologische ingrediënten zorgen voor een voedingsreep vol met vitamines, mineralen, vezels en spoorelementen. De uitgekiende balans tussen koolhydraten, vetten, eiwitten en vezels verzekert een stabiele energietoevoer met hoge verzadiging. Precies zoals een lekker en goed tussendoortje is bedoeld. I am Bart’s producten zijn ook nog eens vrij van gluten, noten en lactose. En over toegevoegde suikers hoef ik het niet te hebben. Die zitten er natuurlijk ook niet in.

Eigen productie

Oorspronkelijk was ik van plan om de productie uit te besteden, maar daar kwam ik snel van terug. Het bleek namelijk niet mogelijk om het door mij uitgedachte productieproces door iemand anders te laten uitvoeren. Aangezien ik daar geen concessies aan wilde doen, heb ik ook een eigen productielijn ontwikkeld. Aan het eind van 2017 is die in gebruik genomen. Daarmee is mijn droom realiteit geworden.

Goud

In alles wat ik doe, ga ik voor goud. Als je iets doet, moet je alles uit de kast halen om het beste resultaat te bereiken. Omdat wij in goede voeding geloven, zijn we gegaan waar niemand ooit eerder ging. Daardoor hebben we naar mijn idee het beste tussendoortje ter wereld gemaakt. I am Bart’s staat voor kennis, ervaring en vastberadenheid. Ik ben er trots op dat we die vorm en inhoud hebben gegeven.