I am Bart’s wint prijs voor ‘Best New Brand’ in Barcelona

I am Bart’s wint prijs voor ‘Best New Brand’ in Barcelona

Op 28 en 29 mei beleefde I am Bart’s een heuse primeur. We stonden voor het eerst met een eigen stand op de Free From Functional Food Expo in Barcelona. Die was ontworpen en vormgegeven door OD Design uit Rotterdam. Dat hebben ze serieus fantastisch gedaan; superhip en helemaal passend bij I am Bart’s. In de stand wordt het verhaal van I am Bart’s met behulp van trefwoorden in de vorm van een mini-expositie verteld en weergegeven. Dat maakte de nodige indruk op de bezoekers, van wie we heel veel enthousiaste reacties op de presentatie hebben gekregen.

Business-to-business
De Free From Functional Food Expo is een gespecialiseerde voedingsbeurs voor producten die vrij zijn van allergenen, zoals als gluten, noten, lactose en toegevoegde suikers. De gezonde tussendoortjes van I am Bart’s bevatten trouwens geen enkele van die stoffen . De internationale vakbeurs is niet bedoeld voor consumenten. Het is een compacte business-to-business beurs waar producenten, inkopers, retailers en distributeurs vanuit de hele wereld elkaar treffen. Voor ons een ideale gelegenheid om te ontdekken of (en hoe) we de afzetmarkt voor I am Bart’s kunnen vergroten.

Beste nieuwkomer
Aan de feedback op het merk en de smaken van de bites zal het in elk geval niet liggen. Daar werden we echt enorm vrolijk van. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. Als klap op de vuurpijl werd I am Bart’s ook nog eens uitgeroepen tot ‘Best New Brand of 2019’. Daar zijn we natuurlijk apetrots op, want dat is een prachtig vertrekpunt om de contacten die we hebben gelegd te verstevigen. Dan merken we meteen wat de lovende woorden tijdens de beurs in de praktijk waard blijken te zijn. Als we I am Bart’s daardoor verder kunnen uitrollen, hebben we in Barcelona grote stappen gezet. Wie weet waar dat allemaal toe kan leiden. We houden jullie op de hoogte!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “I am Bart’s wint prijs voor ‘Best New Brand’ in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *