Plat op je bek.

Sverre Lunde Pedersen lag op koers om wereldkampioen te worden, hij hoefde nog slechts nog 8 rondjes op de 10 km. Halve kracht zou genoeg zijn. Helaas, een val gooiende roet in het eten. Hij krabbelde op en probeerde de opgelopen schaden te beperken. Helaas niet genoeg voor de wereldtitel, wel voor een tweede plek.

Soortgelijke ervaring had ik afgelopen maandag met de productielijn voor I am Bart’s. De finish van het langdurig testen en afstemmen was aanstaande, enkel nog wat simpele puntjes op de i. Maar ook ik ging plat op m’n bek. Lijkt erop dat we een paar maanden zijn teruggeworpen door serieuze problemen die grote schade hebben aangericht. Reparatie en aanpassingen zijn noodzakelijk. Een serieuze teleurstelling die we moeten accepteren en verwerken. We moeten kunnen vertrouwen op machines en mensen voordat de productie goed kan verlopen.

Ik had graag ander nieuws gebracht maar het is niet anders. Schouders eronder en weer door.

3 reacties op “Plat op je bek.

  1. Eric-Janzegt:

    Ik ben altijd iemand geweest van praktische oplossingen (automatiseerder). Als je me informeert over de ondervonden problemen wil ik geheel belangeloos en met volledige geheimhouding een eventuele oplossingsrichting formuleren als dat binnen mijn mogelijkheden ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *