Wil jij samen met ons knallen?

I am Bart’s gaat verder; we breiden ons team uit. Wij zijn op zoek naar een échte uitvoerder, die ook het gehele productieproces in de gaten kan houden. Iemand die zorgt dat ons productieproces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Iemand die uitvoert, monitort en controleert.

Heb jij MBO of HBO opleiding in voedingsindustrie (productie, processing, diëtiek, hygiëne) en ben jij flexibel in je werktijden? Heb jij de kennis, motivatie en drive om van 100% natuurlijke ingrediënten een echt eerlijke voedingsreep te maken? Stuur dan een mail met naar info@iambarts.com.

We vinden het fijn als je je CV mee stuurt en wat meer informatie over je ervaring, een korte motivatie. Goed om te weten: de fabriek zit in de omgeving van Zaandam.

 

Een reactie op “Wil jij samen met ons knallen?

  1. Patrick Delano Kraakzegt:

    Goedemiddag Bart en de rest,

    Ik dacht ik doe het maar even zo gezien er verder geen e-mailadres of tel.nummer te vinden is. Ik ben van stichting Vakjoe! Wij zeggen Vakjoe!tegen kanker. Ik organiseer in augustus 2018 de eerste editie van het evenement ThanksLiving, hét familie zomerfestival in Almere dat vaart op de gedachte ‘Vier het leven’ waar kinderen, sporten en gezond leven mede centraal staan.

    Ik hoorde Bart praten over ‘I Am Barts’ en dacht dat het wellicht mooi zou aansluiten bij het evenement. Bijvoorbeeld als samplepromotie om maar wat te noemen. Graag zou ik daar eens over spreken met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *