We gaan voor goud!

Maandenlang is er nagedacht over en ontworpen voor de branding van het merk en onze repen. Want het moet perfect zijn én passen bij wie we zijn. In alles wat we doen, gaan we namelijk voor goud. We vinden dat als je iets doet, je het goed moet doen. We gaan voor een merk dat staat voor echt goede en eerlijke voeding, I am Bart’s. Natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde rotzooi, daar geloven we in. We gaan waar niemand eerder ging en beginnen met de beste voedingsreep ter wereld. En die noemen we I am Bart’s 0% junk bar.

Het duurt niet lang meer voordat je ‘m kunt bestellen, dus houd de website goed in de gaten. We laten jullie natuurlijk direct weten als het zover is.

Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *