Productielijn gaat van start!

Met de komst van investeerder Nico Tissink (op foto samen met Bart Veldkamp) kan Bart’s Bar beginnen met het opstarten van de productiefase.

Bart Veldkamp is een samenwerking aangegaan met investeerder Nico Tissink. Met het sluiten van deze overeenkomst is de ontwikkeling van de productielijn van Bart’s Bar begonnen.

Bart’s Bar is een echte en suikervrije voedingsreep, 100% natuurlijk en biologisch. Bart Veldkamp lanceerde zijn eigen reep in juni 2015 als crowdfundingsproject. Sinds die tijd is er veel tijd besteed aan het zoeken van de juiste partners op het gebied van biologische ingrediënten, het juiste productieproces en financieringsmogelijkheden. Dankzij de huidige investeerder kan er begonnen worden met de productie van de speciale machine die nodig is om de 100% natuurlijker voedingsreep te produceren.

In de aankomende periode zullen meerdere samenwerkingen definitief worden gemaakt met als uiteindelijk doel: de introductie van Bart’s Bar in de tweede helft van 2017 op de markt.

Bart Veldkamp: “Dit is een belangrijke mijlpaal in het avontuur, we kunnen daadwerkelijk van start. Naast de crowdfunders, welke al sinds het eerste uur vertrouwen hebben getoond is de toetreding van Nico Tissink als investeerder van cruciaal belang om de volgende stap te kunnen maken. Bart’s Bar gaat van plan naar realisatie en dat is een schitterend moment waar ik heel erg trots op ben.”

Nico Tissink (foto): “Het project van Bart’s Bar is een mooi project, waar ik graag aan bijdraag. Bart’s Bar is een product dat past bij deze tijd, waarin consumenten gezond en bewust omgaan met voeding. Bart is een man met een missie, en de manier waarop hij ergens voor gaat kan ik alleen maar respecteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *